• Vážení zákazníci, omlouváme se, v současné době nelze zadat k Vašim zákaznickým účtům novou adresu dodání z důvodu výpadku na straně poskytovatele map. Mrzí nás to! Na nápravě usilovně pracujeme. 

Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
4 PORCE

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 1,5 kg vepřového bůčku s kůží
  • 1 velká bílá cibule
  • 8 stroužků česneku
  • 4 lžičky soli
  • 1 lžíce celého kmínu
  • 2 lžičky pepře
  • 2 lžíce hnědého cukuru

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • Alobal

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Troubu předehřejeme na 230°C horní/spodní ohřev.
  • 2Bůčku nařízneme kůži po šířce ostrým nožem a solíme. Poté masovou stranu ochutíme solí, černým pepřem (pepř si nameleme nahrubo), kmínem, cukrem, prolisovaným česnekem a na kostičky nakrájenou cibulí.
  • 3Pekáč vyložíme alobalem a navrch položíme ochucený bůček kůží nahoru.
  • 4Pečeme 30 minut, pak snížíme teplotu na 140 °C a pečeme dalších 90 – 120 minut.
  • 5Na závěr maso vyndáme z trouby, zabalíme do alobalu a necháme 25 – 30 minut odpočinout.
Rohlík vaří

SUROVINY

JEŠTĚ POTŘEBUJETE