• Milí zákazníci, dnes se koná finále konferenční ligy a je možné, že se opozdí doručení dnešních objednávek z důvodu uzavírek na trase. Omlouváme se za komplikace a děkujeme za pochopení.

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 200 g celozrnné špaldové mouky hladké
  • 2 lžičky kypřicího prášku do pečiva
  • 2 lžičky skořice (můžete vynechat)
  • 30 g medu
  • 250 ml polotučného mléka (můžete nahradit jakýmkoliv rostlinným)
  • 2 vejce velikosti M
  • 30 g kokosového oleje v tekutém stavu
  • 100 g čerstvých jahod nakrájených na kolečka (můžete použít i mražené)
  • 100 g čerstvých borůvek (můžete použít i mražené)

TIP K SERVÍROVÁNÍ

  • Podávejte s bílým jogurtem (3,5 % tuku).
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Nejprve si předehřejte troubu na 210 °C, připravte si pečicí formu (20 cm × 20 cm) a vyložte ji pečicím papírem.
  • 2Do středně velké mísy dejte mouku, kypřicí prášek a skořici a promíchejte. Poté přidejte med, mléko, vejce a olej a metličkou vymíchejte v hladké těsto. Hotové těsto nalijte do připravené pečicí formy a navrch naneste jahody a borůvky.
  • 3Pečte v předehřáté troubě 15–20 minut na 200–210 °C. Před podáváním nechte 10 minut odležet.
Tip
Podávejte s bílým jogurtem (3,5 % tuku).
Jíme zdravě

Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Marie Bartošová.

Přidejte si recepty z celého internetu

Nakrmte Rohlík jakýmkoliv receptem, z internetu nebo z vlastní hlavy. My ho omrkneme a uděláme vám z něj nákupní seznam. Za pár sekund máte hotovo.

Přidat recept

SUROVINY

TIP K SERVÍROVÁNÍ