• Vážení zákazníci, omlouváme se, v současné době nelze zadat k Vašim zákaznickým účtům novou adresu dodání z důvodu výpadku na straně poskytovatele map. Mrzí nás to! Na nápravě usilovně pracujeme. 

Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
1 KUS

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY NA KORPUS

  • 260 g mandlové mouky (mleté mandle)
  • 1 lžička kypřicího prášku do pečiva
  • 1 lžička mleté skořice
  • 1 lžička mletého kardamomu (lze vynechat)
  • 270 g mrkve (oloupané a nastrouhané najemno)
  • 30 g strouhaného kokosu
  • 60 g vlašských ořechů (nasekaných nahrubo)
  • 115 g kokosového oleje v tekutém stavu
  • 5 vajec velikosti M
  • 60 g třtinového cukru
  • 1 lžička vanilkového aroma
  • ½ lžičky soli

SUROVINY NA KRÉM

  • 250 g mascarpone
  • 700 g tvarohu v alobalu
  • 60 g třtinového cukru

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Tohle vajíčko už svého majitele má. Zkus mrknout na jinou nápovědu.
  • 2Troubu předehřejte na 175 °C.
  • 3V míse smíchejte mandlovou mouku, prášek do pečiva, skořici, kardamom a ½ lžičky soli.
  • 4V druhé míse smíchejte najemno nastrouhanou mrkev, strouhaný kokos, nahrubo nasekané vlašské ořechy a rozpuštěný kokosový olej.
  • 5Poté si připravte vaječnou směs. V míse vyšlehejte elektrickým šlehačem vejce, třtinový cukr a vanilkový extrakt – šlehejte tak dlouho, dokud směs alespoň 2× nezvětší svůj objem.
  • 6Obsah obou mís opatrně zašlehejte do vaječné směsi. Vzniklé těsto rozlijte do 2 forem na pečení (Ø 20 cm), vložte do předehřáté trouby a pečte 35–40 minut při 165–175 °C dozlatova.
  • 7Mezitím si připravte krém – v míse vyšlehejte mascarpone, tvaroh a třtinový cukr a vzniklý krém dejte do lednice.
  • 8Upečené korpusy vyklopte z formy a nechte vychladnout na mřížce (alespoň 1 hodinu).
  • 9Vychladlé korpusy spojte připraveným krémem. Poté krémem potřete také boky a vršek dortu.
  • 10Hotový dort dejte alespoň na 15 minut do lednice a poté podávejte.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Barbora Lundgren.

SUROVINY NA KORPUS

SUROVINY NA KRÉM