• O velikonočních svátcích fungujeme, jako by se nekoledovalo. Jsme tu pro vás i na Velký pátek a o Velikonočním pondělí - s dovozem až domů. Tak veselé hodování!

Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • cca 500 g mletého hovězího masa
  • 3 vejce
  • 25 g medvědího česneku (hrst)
  • 2 vrchovaté lžíce zakysané smetany
  • 2 lžíce strouhanky
  • 1 šalotka
  • 1 lžíce hrubozrnné hořčice
  • 1 lžíce oleje
  • Sůl
  • Pepř

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Vejce povaříme ve vroucí vodě po dobu 6 minut. Po vychladnutí opatrně oloupeme.
  • 2Hovězí maso v míse smícháme s nasekaným medvědím česnekem, najemno sekanou šalotkou, hořčicí, strouhankou a zakysanou smetanou. Osolíme a opepříme.
  • 3Maso rozprostřeme na vyšší placku a poklademe na něj do jedné řady vejce. Masem je obalíme. Velmi opatrně, protože vejce nejsou plně uvařená a tak jsou náchylná na prasknutí.
  • 4Troubu předehřejeme na 180 stupňů - horní a spodní ohřev. Sekanou vložíme do pekáčku vymazaného olejem. Podlijeme vodou, aby byla cca 1 cm výšky sekané. Maso nezakrýváme a dáme péct zhruba 25 - 30 minut.
Zuzana Nová
Zuzana je dvojnásobná máma, skvělá kuchařka a pisatelka blogu Nová kuchyně. A navíc připravuje recepty speciálně pro Rohlík, takže i pro vás. Ochutnejte něco z jejích dobrot.

SUROVINY