4 PORCE

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 125 g cizrnových těstovin
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 stroužek česneku
  • 2 červené papriky
  • 85 g kešu oříšků
  • 3 lžíce sušeného lahůdkového droždí
  • 1 lžička soli
  • Šťáva z 1/2 menšího citrónu
  • 300 g uvařené cizrny
  • Hladkolistá petržel
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Těstoviny dejte do hrnce s vroucí vodou a vařte 9 minut (podle návodu na obalu).
  • 2Na pánvi rozehřejte olej, přidejte jemně nasekaný česnek a papriku nakrájenou na proužky. Nechte 5 minut restovat ze všech stran, poté pánev odstavte.
  • 3Zhruba 3/4 množství paprikových proužků přendejte do mixéru, přidejte kešu, lahůdkové droždí, sůl, citrónovou šťávu a 180 ml vody.
  • 4Rozmixujte na hladkou směs.
  • 5Pánev znovu nahřejte, přidejte uvařenou cizrnu, hotové těstoviny a krémovou paprikovou omáčku.
  • 6Vše promíchejte a navrch dejte hladkolistou petržel.
Rohlík vaří

Tenhle veganský recept si zamiluje opravdu každý. Pro Rohlík ho připravila foodbloggerka Jarmila Sweet.

Přidejte si recepty z celého internetu

Nakrmte Rohlík jakýmkoliv receptem, z internetu nebo z vlastní hlavy. My ho omrkneme a uděláme vám z něj nákupní seznam. Za pár sekund máte hotovo.

Přidat recept

SUROVINY

125 g cizrnových těstovin

Cizrnové těstoviny bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

2 lžíce olivového oleje

Olivový olej bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

1 stroužek česneku

 

2 červené papriky

 

85 g kešu oříšků

 

3 lžíce sušeného lahůdkového droždí

 

1 lžička soli

 

Šťáva z 1/2 menšího citrónu

 

300 g uvařené cizrny

 

Hladkolistá petržel