• Milí zákazníci, dnes se koná L'ETAPE CZECH REPUBLIC BY TOUR DE FRANCE 2024. Kvůli dopravním omezením může dojít ke zpoždění při doručování Vašich objednávek, mrzí nás to.
    Zobrazit více
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
2 PORCE

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 2 filety mořského vlka
  • 3 stroužky česneku
  • 5 cm zázvoru
  • 3 lžíce oleje
  • 60 g tandoori kari pasty
  • 3 citrony
  • 2 lžíce mletého koriandru
  • Sůl

PŘÍLOHA

  • Tatarská omáčka
  • Salát

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Nejprve si připravíme česnekovo-zázvorovou pastu. Do chopperu, mixéru nebo hmoždíře vložíme 3 stroužky česneku, 5 cm oloupaného zázvoru, 1 lžíci oleje a špetku soli. Vše společně mixujeme do konzistence pasty. Tato směs nám v uzavřené sklenici v ledničce vydrží několik týdnů, můžeme jí tedy připravit více do zásoby.
  • 2Smícháme tandoori pastu, 2 lžíce česnekové pasty, sůl, šťávu z 2 vymačkaných citronů a mletý koriandr.
  • 3Směsí potřeme filety z mořského vlka a necháme jej alespoň 30 minut v chladu.
  • 4Odstraníme z ryby přebytečnou marinádu a připravujeme (kůží dolů) na předem rozpálené pánvi s trochou oleje. Opékáme cca 1-2 minuty z každé strany (dokud nebude kůže křupavá).
  • 5Servírujeme s tatarskou omáčkou, čtvrtkami citrónu a čerstvým salátem.
Rohlík vaří
Indická kuchyně se stává velice oblíbenou. A díky Rohlíku a autentickým SWAD kari pastám si můžete chuť a vůni této orientální kuchyně přenést až k vám domů.

SUROVINY

PŘÍLOHA