Získejte exkluzivní výhody za vaši první objednávku:

Doručení už od 60 minut

30 dní doprava zdarma

100% záruka spokojenosti

Doprava

Košík

5 PORCÍ
Do hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 130 g syrových brambor na zahuštění (varný typ A)
  • 250 g čerstvých rajčat
  • 450 g mletého krůtího masa
  • 20 g celozrnné špaldové mouky hladké
  • 1 hrst čerstvé bazalky (nakrájené najemno)
  • 50 g rajčatového protlaku
  • 180 g plátů lasagní v suchém stavu
  • 60 g parmazánu (nastrouhaného najemno)
  • Sůl
  • Pepř

MOHLO BY SE HODIT

  • Pomůcky na vaření

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1
    Nejprve si předehřejte troubu na 180–185 °C a připravte si zapékací nádobu (alespoň 20 cm × 27 cm).
  • 2
    Brambory nastrouhejte najemno a rajčata nakrájejte najemno. Obojí vložte do větší mísy, přidejte krůtí maso, mouku, bazalku, sůl, pepř a protlak a promíchejte.
  • 3
    Na dno připravené zapékací nádoby položte lasagne, následně naneste část masové směsi a tu posypte částí parmazánu. Takto pokračujte, dokud nebudete mít zpracované všechny lasagne. Celý tento proces zakončete masovou směsí s parmazánem.
  • 4
    Zapékací nádobu poté zakryjte alobalem a pečte ve vyhřáté troubě 50–60 minut na 180–185 °C. Po uplynutí uvedeného času alobal z nádoby sundejte, zvyšte teplotu na 200–210 °C a dejte dopéct na dalších 10 minut.
  • 5
    Jakmile budou lasagne zapečené, nádobu vyjměte z trouby, pokrm rozdělte na porce a podávejte.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Marie Bartošová.

SUROVINY

MOHLO BY SE HODIT