• O velikonočních svátcích fungujeme, jako by se nekoledovalo. Jsme tu pro vás i na Velký pátek a o Velikonočním pondělí - s dovozem až domů. Tak veselé hodování!

Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
4 PORCE

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 4 ks tortill
  • 1 konzerva fazolí v rajčatové omáčce
  • 150 g cheddaru
  • 2 hrsti nachos
  • 1 avokádo
  • Hrst koriandru

MOHLO BY SE HODIT

  • Pomůcky na vaření

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

 

POSTUP

  • 1Cheddar nastrouhejte, avokádo nakrájejte na kostičky a nachos chipsy nadrťte na menší kousky.
  • 2Položte tortillu na prkénko. Vezměte nůž a proveďte řez od středu tortilly dolů k okraji.
  • 3Představte si, že je tortilla rozdělena do čtyř částí (na polovinu a každá z těchto polovin ještě na polovinu). Do každé části budete vkládat jinou přísadu.
  • 4Do první části vlevo od řezu položte hrst nastrouhaného cheddaru. Do další části pak fazole v omáčce. Na další část tortilly přijde hrst nadrcených nachos a na poslední část nakrájená půlka avokáda společně s několika lístky koriandru.
  • 5Nyní můžete začít wrap balit. Nejdříve přiložte část se sýrem na fazole, poté obě části přeložte na nachos a wrap dokončete přeložením na část s avokádem a koriandrem. Pro větší názornost se podívejte na video výše.
  • 6Takto zabalenou tortillu nasucho opékejte z obou stran na pánvi, v kontaktním grilu nebo toustovači.
Rohlík vaří

SUROVINY

MOHLO BY SE HODIT