2 PORCE

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 250 g žampionů
  • 100 g rýžové smetany
  • 10 g medvědího česneku
  • 18 g másla
  • 50 ml bílého vína
  • Sůl
  • Pepř
  • 40 g sýru Gran Moravia
  • 4 plátky kváskového chleba
  • 4 ředkvičky
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Žampiony důkladně omyjte, odkrojte konec nožiček a nakrájejte je na plátky.
  • 2Medvědí česnek omyjte a nakrájejte nadrobno.
  • 3Máslo rozpusťte v pánvi a orestujte na něm plátky žampionů.
  • 4Nyní přilijte do pánve víno a nechte odpařit.
  • 5Poté přilijte rýžovou smetanu, vmíchejte medvědí česnek, osolte a opepřete.
  • 6Nakonec ke směsi přidejte najemno nastrouhaný sýr.
  • 7Plátky chleba opečte buď nasucho na pánvi nebo na malém množství tuku.
  • 8Na opečeném chlebu servírujte žampionovou směs. Ozdobte nasekaným medvědím česnekem a plátky ředkviček.
Kateřina Jašková

Máma dvou holčiček, food blogerka a fotografka. Katka z blogu milluji.cz se ve svých receptech zaměřuje na vyvážené recepty a na zdravý životní styl. Je zastáncem kvality a jednoduchých receptů, které v kuchyni zvládne každý vytížený rodič.

Přidejte si recepty z celého internetu

Nakrmte Rohlík jakýmkoliv receptem, z internetu nebo z vlastní hlavy. My ho omrkneme a uděláme vám z něj nákupní seznam. Za pár sekund máte hotovo.

Přidat recept

SUROVINY

250 g žampionů

Žampiony čerstvé celé bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

100 g rýžové smetany

Rýžová smetana bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

10 g medvědího česneku

 

18 g másla

 

50 ml bílého vína

 

Sůl

 

Pepř

 

40 g sýru Gran Moravia

 

4 plátky kváskového chleba

 

4 ředkvičky