Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 3 toastové chleby
- 2 plátky anglické slaniny
- 6-8 tenkých plátků krůtích prsou
- Majonéza
- Sůl
- Olivový olej ve spreji na tousty
- Olivový olej pod krůtí prsa
- Trocha salátu (ledový, římský, crispy nebo dubáček)
- 3-4 plátky rajčete
- Vejce z volného chovu
- Plátkový sýr podle chuti (možno vynechat)
- Koření
- Čerstvě mletý pepř
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Předehřejte troubu na 160 °C. Krůtí prso rozkrojte 2-3 kusy velikostně a hlavně výškově připomínající pořádná kuřecí prsíčka. Okořeňte, osolte a vložte na rozehřátou celokovovou pánev s olivovým olejem. Opékejte 3-4 minuty z každé strany dozlatova. Pánev vložte do trouby na 10 minut, poté vyjměte a nechte chladnout.
- 2Mezi tím opěčte toastové chleby posprejované i obou stran olivovým olejem. Nechte vypékat zvolna slaninu na pánvi. Na stejné pánvi v tuku, který slanina pustila, ještě zvolna připravte sázené vejce. Krůtí maso nakrájejte na co možná nejtenčí plátky. Stejně tak rajče.
- 3Kompletujte sandwich v následujícím pořadí: toast, majonéza, slanina, krůtí maso, rajčata, majonéza, toast, majonéza, salát, rajčata, vejce, majonéza, toast.

MENU od Koko
Veronika „Koko“ Šmehlíková je úspěšná blogerka a moderátorka, držitelka ocenění Blogerka i Foodblogerka roku, kterou znáte z Evropy 2 a vlastních pořadů MENU domů a MENU podle Koko.