3 PORCE

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY NA PODMÁSLÍ

  • 300 ml sójového mléka
  • 2 lžíce octu
  • 1/3 lžičky soli
  • 2 lžíce mouky

SUROVINY NA OBALOVÁNÍ

  • 300 g hlívy
  • 140 g mouky
  • 2 lžičky červené papriky
  • 1 lžičky tymiánu
  • 3/4 lžičky granulovaného česneku
  • 1/2 lžičky mletého zázvoru
  • 2 lžičky bílého pepře
  • 1 a 1/2 lžičky černého pepře
  • 2 lžičky lahůdkového droždí
  • 1 lžička soli
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
 

POSTUP

  • 1Podmáslí - smícháme sójové mléko, ocet a sůl a necháme 10 minut odležet, poté přidáme mouku a zamícháme. Do podmáslí vložíme hlívu a necháme hodinu marinovat.
  • 2Vytvoříme si směs na obalování, mouku a koření smícháme. Poté v této směsi obalíme namarinovanou hlívu a osmažíme do zlatova.
Green Leaves

Erika a Honza z Green Leaves dělají profesionální veganský catering. Vytváří jídlo pro každou příležitost i pro ty nejnáročnější jazýčky.

Přidejte si recepty z celého internetu

Nakrmte Rohlík jakýmkoliv receptem, z internetu nebo z vlastní hlavy. My ho omrkneme a uděláme vám z něj nákupní seznam. Za pár sekund máte hotovo.

Přidat recept

SUROVINY NA PODMÁSLÍ

SUROVINY NA OBALOVÁNÍ