2 PORCE

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 3 stroužky černého česneku
  • 500 g hovězí roštěné
  • 1 lžíce sójové omáčky
  • 0,5 lžíce rybí omáčky
  • 1 menší lžíce rostlinného oleje
  • 1 lžička kukuřičného škrobu
  • 1 červená cibule
  • 2 menší červené papriky
  • 1 červená chilli paprička
  • 1 limeta
  • Čerstvý koriandr

PŘÍLOHA

  • Rýže
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Hovězí maso nakrájíme na plátky a následně na tenké proužky. Maso se upravuje krátce, proto musí být tenké
  • 2Smícháme sójovou a rybí omáčku s 2 dcl vody a škrobem. Cibuli a papriky nakrájíme na proužky, česnek na plátky. Chilli papričku zbavíme semínek a nakrájíme.
  • 3V rozpálené pánvi s olejem osmažíme maso z obou stran. Bude hotové za pár minut a dáme stranou. Do pánve nalijeme kapku oleje a orestujeme cibuli, papriku, česnek a chilli papričku. Jakmile je zelenina na skus přidáme maso a omáčku a necháme prohřát, dokud nezhoustne. Ochutnáme a pokud je třeba dochutíme solí.
  • 4Podáváme s vařenou rýží, limetou a zasypeme čerstvým koriandrem.
Hana Pospíchalová

Hanka z blogu www.vkuchynishankou.cz se zdravému životnímu stylu věnuje už 13 let. Pro Rohlík tvoří úžasné zdravé recepty, kterým nechybí šmrnc a lahodná chuť!

Přidejte si recepty z celého internetu

Nakrmte Rohlík jakýmkoliv receptem, z internetu nebo z vlastní hlavy. My ho omrkneme a uděláme vám z něj nákupní seznam. Za pár sekund máte hotovo.

Přidat recept

SUROVINY

PŘÍLOHA