Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 100 g velmi zralých jahod
- 100 g ledové tříště
- 40-60 ml bílého rumu
- 15 ml cukrového sirupu
- Šťáva ze ¼ limetky
- 100 g ledu
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Nejdříve si do sklenice nasypte led, aby se sklenice nachladila.
- 2Do mixéru přidejte jahody, ledovou tříšť, bílý rum, šťávu z limetky a cukrový sirup.
- 3Vše rozmixujte dohladka. Ze sklenice vysypte led a poté nalijte rozmixovanou směs.
- 4Ozdobit můžete plátkem limetky a jahodou.

MENU od Koko
Veronika „Koko“ Šmehlíková je úspěšná blogerka a moderátorka, držitelka ocenění Blogerka i Foodblogerka roku, kterou znáte z Evropy 2 a vlastních pořadů MENU domů a MENU podle Koko.