Získejte exkluzivní výhody za vaši první objednávku:

Doručení už od 60 minut

30 dní doprava zdarma

100% záruka spokojenosti

Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY NA DROBENKU

  • 260 g polohrubé mouky
  • 190 g hladké mouky
  • 60 g kakaa
  • 1/3 lžičky skořice
  • 210 g vychlazeného másla nakrájeného na kostičky (plus trochu na vymazání formy)
  • 170 g krupicového cukru
  • 2 vejce
  • 12 g prášku do pečiva

SUROVINY NA TVAROHOVOU NÁPLŇ

  • 4 cihličky tvarohu (v alobalu, ne vaničkové)
  • 150 g smetany na šlehání
  • 40 g vanilkového pudinkového prášku
  • 2 vejce
  • 1 vanilkový cukr
  • 290 g cukru krupice

SUROVINY NA DOKONČENÍ

  • 500 g mraženého lesního ovoce
  • 150 g čerstvých ostružin

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • Papír na pečení
  • Alobal

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP NA DROBENKU

  • 1
    Smíchejte rychle a krátce všechny suroviny do konzistence drobenky.

POSTUP NA TVAROHOVOU NÁPLŇ

  • 1
    Promíchejte řádně všechny suroviny.

POSTUP NA DOKONČENÍ

  • 1
    Troubu předehřejte na 180 ˚C horní dolní ohřev. Dno hranaté formy vyložte pečicím papírem, boky vymažte máslem. Dvě třetiny drobenky lehce vmačkejte na dno formy. Na těsto naneste tvarohovou směs a uhlaďte, poklaďte mraženým i čerstvým ovocem (můžete lehce vtlačit do tvarohu). Navrch navrstvěte zbytek drobenky.
  • 2
    Pečte hodinu a čtvrt a zhruba od 50 minut kontrolujte barvu drobenky na povrchu. Případně přikryjte alobalem, aby příliš nezhnědla, nebo po hodině přepněte troubu na spodní pečení, aby se dopeklo dno.
  • 3
    Po vychladnutí nařezejte a jednotlivé řezy můžete ještě ozdobit čerstvým ovocem.
Under Cake Pressure
Za blogem Under Cake Pressure se skrývají dvě sestry, které pojí vášeň k tvoření dezertů. Veronika s Alžbětou vytváří pro Rohlík exkluzivní recepty, a tak si na jejich dobrotách můžete smlsnout i vy!

SUROVINY NA DROBENKU

SUROVINY NA TVAROHOVOU NÁPLŇ

SUROVINY NA DOKONČENÍ

JEŠTĚ POTŘEBUJETE