Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 200 g hovězího masa
- 1 lžíce olivového oleje
- 50 ml oblíbené whiskey
- 50 ml smetany
- 50 g studeného másla
- 1 velká lžíce nakládaného zeleného Kampotského pepře .pepper..field
- Sůl
- Pepř
PŘÍLOHA
- Chřest
- Brambory
- Fazolové lusky
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Steak si osolíme a opepříme.
- 2Na pánvi rozpálíme olej a na něm z obou stran opečeme maso. Sundáme ho z pánve a dáme stranou.
- 3Do pánve nalijeme whiskey a necháme zcela odpařit alkohol. Vypneme plotýnku a přidáme smetanu a pepř a jako poslední malé kostičky másla.
- 4Ochutnáme. A je to!
Tip
Podávat můžete například s opečeným chřestem, blanšírovanou zeleninou, brambory, nebo zkrátka se svou oblíbenou přílohou.

.pepper..field
Autorka receptu je Lea Skálová.