• Na svátek Dne vítězství fungujeme stejně jako každý jiný den. Užijte si volno a nákupy nechte na nás! Bez front až ke dveřím.
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
1 PORCE

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY NA BAO

  • 500 g mouky
  • 10 g soli
  • 20 g droždí
  • 150 ml teplé vody

SUROVINY NA NÁPLŇ

  • Gimar tatarák z tuňáka
  • 20 g červeného zelí
  • 20 g zeleného salátu
  • 1/2 rajčete
  • Majonéza
  • 1 lžíčka sójové omáčka

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP NA BAO

  • 1Mouku si nasypejte na hromádku, ve které uděláte důlek. Do důlku přijde sůl, droždí a teplá voda.
  • 2Vše pořádně zpracujte, dokud vám ze směsi nevznikne těsto.
  • 3Z těsta vytvarujte placky a dejte do trouby na 180 °C na 10-15 minut.

POSTUP NA DOKONČENÍ

  • 1Bao placku rozřízněte napůl. Na konci nechte placu spojenou.
  • 2V misce si smíchejte lžící majonézy a lžičku sójové omáčky. Poté vzniklou omáčkou pomažte vnitřek placky.
  • 3Hlávkový a zelený salát si nakrájejte na nudličky, rajče na plátky a přidejte do placky.
  • 4Na závěr přidejte kousky tuňáka a můžete servírovat.
GIMAR

SUROVINY NA BAO

SUROVINY NA NÁPLŇ