• Náš vánoční katalog je už i online!🎄
    Ho, ho, ho! Vánoční katalog teď najdete i v aplikaci a na našich stránkách!
    Zobrazit více
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

700 mlDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 500 g dužiny z čerstvého zralého manga (1 velké mango)
  • 250 g mraženého manga
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 50 g medu

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Čerstvé mango oloupejte a nakrájejte na kousky. Mražené mango zahřejte do změknutí. Přidejte k čerstvému mangu a ponorným mixérem rozmixujte. Propasírujte přes síto (zbavíte se tím vláken, které by v sorbetu byla rušivá). Dejte do hrnce, přidejte med a citronovou šťávu a lehce zahřejte, aby se med hezky spojil se směsí.
  • 2Následně nechte zchladit a nalijte do připraveného zmrzlinovače. Pokud jej nemáte, dejte do krabičky do mrazáku. Cca dvakrát až třikrát ještě při tuhnutí promíchejte.
  • 3Před podáváním vyndejte cca 20 minut předem z mrazáku.
Under Cake Pressure
Za blogem Under Cake Pressure se skrývají dvě sestry, které pojí vášeň k tvoření dezertů. Veronika s Alžbětou vytváří pro Rohlík exkluzivní recepty, a tak si na jejich dobrotách můžete smlsnout i vy!

SUROVINY