Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 250 g hodně zralých banánů
  • 80 g cukru
  • 2 vejce
  • 120 g rozpuštěného másla
  • 280 g hladké pšeničné mouky
  • 1 kávová lžička vanilkového cukru
  • 1 vrchovatá lžička kypřícího prášku
  • Špetka soli
  • 100 g pecek nebo nakrájené 70% hořké čokolády

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Troubu předehřejte na 180 stupňů.
  • 2Vejce prošlehejte s cukrem do pěny.
  • 3Banány rozmačkejte vidličkou a přendejte do mísy k našlehaným vajíčkům. Přidejte i rozpuštěné máslo. Zvolte nástavec typu K a propojte spolu.
  • 4Nyní přidejte mouku, špetku soli, vanilkový cukr a kypřící prášek. Opět vše promíchejte a nakonec opatrně přimíchejte čokoládové pecky.
  • 5Chlebíčkovou formu vymažte máslem a vysypte moukou a přemístěte do formy těsto.
  • 6Dejte péct do předehřáté trouby na cca 40 minut. Po upečení zkontrolujte suchou špejlí, zda se na ni nelepí těsto. Pokud ne, můžete chlebíček vyndat, pokud se těsto lepí, ještě chlebíček nechte 5-10 minut péct.
  • 7Po upečení nechte vychladnout, chlebíček vyklopte.
  • 8Podávejte s oblíbeným jogurtem či tvarohem a ovocem.
Kateřina Jašková
Máma dvou holčiček, food blogerka a fotografka. Katka z blogu milluji.cz se ve svých receptech zaměřuje na vyvážené recepty a na zdravý životní styl. Je zastáncem kvality a jednoduchých receptů, které v kuchyni zvládne každý vytížený rodič.

SUROVINY