Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY NA MARINÁDU
- 1 lžíce olivového oleje + extra na pokapání
- 2 lžíce sojové omáčky
- 1 lžíce červeného vinného octa
- Trošku Worcestershire omáčky
- 1 lžíce medu
- 1 lžíce dijonské hořčice
SUROVINY
- 500 g steak ze svíčkové nakrájený na 25 cm kostky
- Heinz kečup na podávání
- Zelenina dle vašeho výběru
JEŠTĚ POTŘEBUJETE
- 6 špejlí
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1V míse smíchejte všechny ingredience na marinádu, přidejte nakrájené hovězí maso a dobře promíchejte, aby se maso dobře pokrylo, zakryjte a nechte marinovat v ledničce po dobu nejméně jedné hodiny.
- 2Když jste připraveni grilovat, zahřejte gril nebo grilovací pánev, dokud nebude rozpálená a pokapejte připravenou zeleninu olejem. Marinované maso navlékněte na špejle střídavě s kousky zeleniny.
- 3Grilujte špízy na středním ohni asi 12-15 minut, pravidelně otáčejte, dokud nejsou všechny strany masa dobře opečené a zelenina je měkká.
- 4Podávejte s kečupem Heinz Tomato Kečup a vašimi oblíbenými BBQ přílohami.
