Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY NA MARINÁDU

  • 1 lžíce olivového oleje + extra na pokapání
  • 2 lžíce sojové omáčky
  • 1 lžíce červeného vinného octa
  • Trošku Worcestershire omáčky
  • 1 lžíce medu
  • 1 lžíce dijonské hořčice

SUROVINY

  • 500 g steak ze svíčkové nakrájený na 25 cm kostky
  • Heinz kečup na podávání
  • Zelenina dle vašeho výběru

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • 6 špejlí

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1
    V míse smíchejte všechny ingredience na marinádu, přidejte nakrájené hovězí maso a dobře promíchejte, aby se maso dobře pokrylo, zakryjte a nechte marinovat v ledničce po dobu nejméně jedné hodiny.
  • 2
    Když jste připraveni grilovat, zahřejte gril nebo grilovací pánev, dokud nebude rozpálená a pokapejte připravenou zeleninu olejem. Marinované maso navlékněte na špejle střídavě s kousky zeleniny.
  • 3
    Grilujte špízy na středním ohni asi 12-15 minut, pravidelně otáčejte, dokud nejsou všechny strany masa dobře opečené a zelenina je měkká.
  • 4
    Podávejte s kečupem Heinz Tomato Kečup a vašimi oblíbenými BBQ přílohami.
Rohlík vaří

SUROVINY NA MARINÁDU

SUROVINY

JEŠTĚ POTŘEBUJETE