Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
3 PORCE

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 1 květák cca 950 g
  • 2 vejce
  • 50 g ovesných vloček
  • 50 g hladké špaldové mouky
  • Sušený česnek
  • Malá lžička soli
  • 100 g šunky
  • Čerstvá listová petržel

SUROVINY NA DIP

  • 100 g zakysané smetany
  • 100 g bílého jogurtu
  • Sušený česnek
  • Špetka soli
  • Pepř

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1 Květák rozdělíme na růžičky uvaříme do měkka. Pozor, abychom květák nerozvařili. Slejeme vodu a rozmačkáme mačkadlem na brambory. Přidáme ostatní suroviny, zamícháme a necháme 30 minut odležet. Ze směsi odebíráme lžící cca 70 g porce, které naneseme na rozehřátou pánev s kapkou oleje. Placky vytvarujeme na pánvi lžící nebo pomocí tvořítka o průměru 8 cm. Opékáme na mírném ohni. Případně upečeme v troubě na 200 °C cca 20 minut, nebo než placky získají barvu.
  • 2Placky podáváme s dipem ze zakysané smetany a jogurtu smíchané se špetkou soli, mletého pepře a sušeným česnekem.
Hana Pospíchalová
Hanka z blogu www.vkuchynishankou.cz se zdravému životnímu stylu věnuje už 13 let. Pro Rohlík tvoří úžasné zdravé recepty, kterým nechybí šmrnc a lahodná chuť!

SUROVINY

SUROVINY NA DIP