Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 200 g spaghetti z tvrdé pšenice
  • 2 cukety
  • 100 g čerstvých fazolek
  • ½ polévkové lžíce ricotta forte
  • 2 plátky bílého italského chleba na krutony
  • Kůra z 1 bio citronu
  • Snítka hladkolisté petrželky
  • Snítka bazalky
  • Olivový olej extra vergine
  • 1 stroužek česneku
  • Sůl

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1
    Ve velké pánvi na olivovém oleji opečeme do zlatova plátky chleba a ochutíme nastrouhanou kůrou z citronu.
  • 2
    Chléb vyndáme z pánve, nakrájíme na krutony.
  • 3
    Cukety pokrájíme na centimetrové kostičky, vložíme do pánve, kde se na oleji restuje stroužek česneku a vcelku snítka petrželky. Podlijeme trochou vody, aby se česnek a petrželka nepřepálili.
  • 4
    Následně přidáme ½ polévkové lžíce ricotty, pár lístků bazalky a nakrájené fazolky.
  • 5
    Ve velkém hrnci v osolené vodě uvaříme špagety al dente, slijeme a vysypeme do pánve se zeleninou.
  • 6
    Prohodíme, přidáme nastrouhanou čerstvou ricottu, olivový olej, krutony z chleba a dochutíme kůrou z bio citronu. Servírujeme s posypem strouhané ricotty, pokapané olivovým olejem.
Manu a Matěj
Profláklé duo zpěvák Matěj Ruppert a kuchař Emanuel Ridi přinášejí na váš stůl tu pravou Itálii. Vyzkoušejte autentické recepty z televizní obrazovky i ve své kuchyni.

SUROVINY