Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 500 g dýně hokkaido
  • 2x těsto na koláč
  • 1 velká červená cibule
  • 100 g sýru Feta
  • 3 ks vejce velikosti M
  • 1/2 ČL mletého muškátového květu
  • 1/2 ČL mleté skořice
  • 1/2 ČL mletého kardamomu
  • 1/2 ČL mletého rozmarýnu
  • 4 PL slunečnicového oleje
  • Sůl

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Troubu předehřejeme na 180 stupňů - dolní a horní ohřev. Dýni očistíme a nakrájíme na kostky. Zakápneme 2 PL oleje, posypeme muškátovým květem, skořicí a kardamomem. Osolíme a promícháme. Dáme péct na 20 minut do změknutí.
  • 2Jednu část těsta dáme do vymazané formy a okraje vytvarujeme vyšší.
  • 3Cibuli nakrájíme na půlkolečka a na zbytku oleje orestujeme dozlatova. Necháme vychladnout, vmícháme vejce a nadrobený sýr. Přidáme rozmarýn a upečenou do hladka rozmixovanou dýni. Dýňovou směs dáme do formy. Z druhé části těsta vykrojíme oči, nos a pusu. Přiklopíme směs a okraje přimáčkneme vidličkou.
  • 4Pečeme na 180 stupňů 45 - 50 minut.
Zuzana Nová
Zuzana je dvojnásobná máma, skvělá kuchařka a pisatelka blogu Nová kuchyně. A navíc připravuje recepty speciálně pro Rohlík, takže i pro vás. Ochutnejte něco z jejích dobrot.

SUROVINY