Získejte exkluzivní výhody za vaši první objednávku:

Doručení už od 60 minut

30 dní doprava zdarma

100% záruka spokojenosti

Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 4 tenčí plátky hovězího roštěnce
  • 4 tenčí plátky vepřové krkovice
  • 80 g vepřové dušené šunky
  • 80 g pancetty
  • 100 g klobásky
  • 80 g sýra Provolone
  • 100 g strouhanky
  • 2 vejce na omeletu
  • Snítka hladkolisté petrželky
  • Olivový olej extra vergine
  • Čerstvě mletý pepř
  • Sůl

PŘÍLOHA

  • Malá cuketa
  • ½ menšího lilku
  • 10 cherry rajčátek
  • 1 barevná paprika
  • 4 ve slupce uvařené a vychladlé menší brambory
  • 1 stroužek česneku
  • Snítka rozmarýnu
  • Snítka petrželky

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1
    V misce rozšleháme vejce se špetkou soli a připravíme si na mělké pánvi tenkou omeletu. Na hovězí plátky postupně vrstvíme omeletu, dušenou šunku a kousky natrhaných lístků petrželky. Zakapeme olivovým olejem, posolíme a zavineme do roládičky. Spíchneme dřevěnou nebo kovovou jehlicí, aby se nerozbalily.
  • 2
    Stejným způsobem, připravíme vepřové plátky z krkovice, které poklademe plátky pancetty, strouhaným sýrem Provolone, a před zabalením zaprášíme strouhankou.
  • 3
    Závitky zakápneme olivovým olejem a obalíme ve strouhance. Na steakové pánvi opečeme ze všech stran na trošce olivového oleje.
  • 4
    Brambory i se slupkou rozmáčkneme, větší kousky překrojíme. Cuketu, papriku, lilek nakrájíme na větší kostky, rajčátka na půlky a vše dáme společně s bramborami, čerstvým rozmarýnem, celým stroužkem česneku a snítkou petrželky restovat na olivovém oleji až do změknutí podle chuti.
Manu a Matěj
Profláklé duo zpěvák Matěj Ruppert a kuchař Emanuel Ridi přinášejí na váš stůl tu pravou Itálii. Vyzkoušejte autentické recepty z televizní obrazovky i ve své kuchyni.

SUROVINY

PŘÍLOHA