Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 4 tenčí plátky hovězího roštěnce
- 4 tenčí plátky vepřové krkovice
- 80 g vepřové dušené šunky
- 80 g pancetty
- 100 g klobásky
- 80 g sýra Provolone
- 100 g strouhanky
- 2 vejce na omeletu
- Snítka hladkolisté petrželky
- Olivový olej extra vergine
- Čerstvě mletý pepř
- Sůl
PŘÍLOHA
- Malá cuketa
- ½ menšího lilku
- 10 cherry rajčátek
- 1 barevná paprika
- 4 ve slupce uvařené a vychladlé menší brambory
- 1 stroužek česneku
- Snítka rozmarýnu
- Snítka petrželky
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1V misce rozšleháme vejce se špetkou soli a připravíme si na mělké pánvi tenkou omeletu. Na hovězí plátky postupně vrstvíme omeletu, dušenou šunku a kousky natrhaných lístků petrželky. Zakapeme olivovým olejem, posolíme a zavineme do roládičky. Spíchneme dřevěnou nebo kovovou jehlicí, aby se nerozbalily.
- 2Stejným způsobem, připravíme vepřové plátky z krkovice, které poklademe plátky pancetty, strouhaným sýrem Provolone, a před zabalením zaprášíme strouhankou.
- 3Závitky zakápneme olivovým olejem a obalíme ve strouhance. Na steakové pánvi opečeme ze všech stran na trošce olivového oleje.
- 4Brambory i se slupkou rozmáčkneme, větší kousky překrojíme. Cuketu, papriku, lilek nakrájíme na větší kostky, rajčátka na půlky a vše dáme společně s bramborami, čerstvým rozmarýnem, celým stroužkem česneku a snítkou petrželky restovat na olivovém oleji až do změknutí podle chuti.

Manu a Matěj
Profláklé duo zpěvák Matěj Ruppert a kuchař Emanuel Ridi přinášejí na váš stůl tu pravou Itálii. Vyzkoušejte autentické recepty z televizní obrazovky i ve své kuchyni.