Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
4 PORCE

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 600 g nízkého roštěnce
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 30 g dijonské hořčice
  • 2 lžičky soli
  • 2 lžičky barevného pepře

SUROVINY NA FAZOLKY

  • 500 g čerstvých nebo mražených fazolových lusků
  • 3 lžičky umeocta
  • Špetka soli

K PODÁVÁNÍ

  • Sterilované brusinky

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Maso vyndáme z lednice hodinu předem. Pepř roztlučeme v hmoždíři.
  • 2Maso očistíme a zbavíme blan. Pomocí provázku jej svážeme. Osolíme a vydatně posypeme pepřem.
  • 3Zapneme troubu na horní a dolní ohřev a nastavíme 140 °C.
  • 4Na rozpálenou pánev nalijeme lžíci olivového oleje a maso ze všech stran zprudka opečeme. Stačí jen tak, aby se maso zatáhlo, tedy minutu až dvě z každé strany.
  • 5Maso přemístíme na pekáč, potřeme hořčicí a pokud máme teplotní sondu, zapíchneme ji do středu masa a vložíme pekáč do trouby. Pečeme přibližně 40 minut nebo do té doby, než maso dosáhne vnitřní teploty 50 - 55 °C.
  • 6Po dosažení teploty maso vyjmeme z trouby a necháme 10 minut odpočinout. Poté nakrájíme na tenké plátky.
  • 7Fazolky omyjeme a krátce povaříme v horké vodě nebo na páře. Trvá to přibližně 7 minut než zkřehnou. Jakmile jsou na skus, scedíme je a dáme do studené vody. Chvíli počkáme, poté scedíme, zakápneme umeoctem a dochutíme špetkou soli.
Hana Pospíchalová
Hanka z blogu www.vkuchynishankou.cz se zdravému životnímu stylu věnuje už 13 let. Pro Rohlík tvoří úžasné zdravé recepty, kterým nechybí šmrnc a lahodná chuť!

SUROVINY

SUROVINY NA FAZOLKY

K PODÁVÁNÍ