Získejte exkluzivní výhody za vaši první objednávku:

Doručení už od 60 minut

30 dní doprava zdarma

100% záruka spokojenosti

Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 200 g hnědých žampionů
  • 1 šalotka
  • 2 stroužky česneku
  • 20 g vlašských ořechů
  • 4 vejce
  • 1 celozrnná bageta
  • Špetka soli
  • Špetka mletého pepře
  • 1 lžička sojové omáčky
  • 1 lžíce olivového oleje
  • Hrst listů zelené petržele

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1
    Šalotku nakrájíme nadrobno. Žampiony očistíme a nakrájíme na menší kousky. Vlašské ořechy překrájíme a následně opražíme na suché pánvi.
  • 2
    Bagetu nakrájíme šikmým řezem na plátky, lehce zakápneme olivovým olejem a opečeme na pánvi z obou stran.
  • 3
    Poté usmažíme volská oka. Jemně je osolíme.
  • 4
    Do pánve kápneme trochu oleje, přidáme šalotku a po chvíli také žampiony. Dusíme do změknutí několik minut. Dochutíme solí, mletým pepřem a sójovou omáčkou. Přisypeme opražené ořechy a nadrobno nakrájenou zelenou petržel.
  • 5
    Žampionovou směs podáváme na bagetce společně s volským okem.
Hana Pospíchalová
Hanka z blogu www.vkuchynishankou.cz se zdravému životnímu stylu věnuje už 13 let. Pro Rohlík tvoří úžasné zdravé recepty, kterým nechybí šmrnc a lahodná chuť!

SUROVINY