• O velikonočních svátcích fungujeme, jako by se nekoledovalo. Jsme tu pro vás i na Velký pátek a o Velikonočním pondělí - s dovozem až domů. Tak veselé hodování!

Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY NA TĚSTOVINOVÝ SALÁT

  • 350 g těstovin, např. makarónů
  • 2 velká masitá rajčata
  • 50 g mixu listových salátů
  • 200 g hnědých žampiónů
  • 200 g prosciutto crudo
  • 2 rohlíky
  • Čerstvě mletý černý pepř
  • Sůl

SUROVINY NA DRESINK

  • 2 vrchovaté lžíce medu
  • 2 vrchovaté lžíce francouzské hořčice
  • 1 lžíce citrónové šťávy
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 5 lžic horké vody

MOHLO BY SE HODIT

  • Pomůcky na vaření

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Těstoviny uvaříme dle návody na skus.
  • 2Mezitím si připravíme dresink. Všechny ingredience společně smícháme do hladkého dresinku.
  • 3Jakmile budou těstoviny hotové, propláchneme je ve studené vodě.
  • 4Rajčata nakrájíme na kostky. Plátky prosciutta nakrájíme také na kostičky, kloboučky žampiónů na plátky.
  • 5Prosciutto orestujeme na pánvi, jakmile pustí tuk, přidáme houby a restujeme společně, dokud nebudou houby měkké.
  • 6Těstoviny smícháme s rajčaty, salátem a promícháme s dresinkem.
  • 7Přidáme orestované prosciutto s žampiony a salát opepříme a případně dle chuti dosolíme.
  • 8Na stejné pánvi dokřupava opražíme na kostky nakrájené rohlíky. Salát podáváme s křupavými krutonky.
Zuzana Nová
Zuzana je dvojnásobná máma, skvělá kuchařka a pisatelka blogu Nová kuchyně. A navíc připravuje recepty speciálně pro Rohlík, takže i pro vás. Ochutnejte něco z jejích dobrot.

SUROVINY NA TĚSTOVINOVÝ SALÁT

SUROVINY NA DRESINK

MOHLO BY SE HODIT