Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 2 ks filetu platýze obecného cca 150 g
  • 2 vrchovaté lžíce medu
  • 5 lžic sójové omáčky
  • 4 lžíce citrónové šťávy
  • 1/2 chemicky neošetřeného citrónu
  • 3 stroužky česneku
  • 1 lžička sušeného vločkového chilli
  • ½ čerstvé Cayenne chilli papričky
  • 1 hrst čerstvé listové petržele
  • 1 hrst čerstvé microgreens hořčice
  • 1 lžíce slunečnicového oleje
  • Sůl

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Rybu opereme a osolíme. V misce smícháme med, sójovou omáčku, citrónovou šťávu, drcený česnek, najemno nasekanou chilli papričku a sušené chilli. Dobře promícháme.
  • 2Na pánvi rozehřejeme olej a zprudka necháme zatáhnout rybu (kůží dolů).
  • 3Poté zalijeme připravenou glazurou, přidáme na plátky nakrájený citrón a necháme péct z každé strany cca 3 minuty. Poté rybu vyjmeme.
  • 4Do směsi přimícháme nasekanou petržel a redukujeme, dokud nevznikne glazura konzistence medu. Potrvá to pár minut.
  • 5Rybu podáváme zalitou glazurou a čerstvými výhonky hořčice
Zuzana Nová
Zuzana je dvojnásobná máma, skvělá kuchařka a pisatelka blogu Nová kuchyně. A navíc připravuje recepty speciálně pro Rohlík, takže i pro vás. Ochutnejte něco z jejích dobrot.

SUROVINY