Získejte exkluzivní výhody za vaši první objednávku:

Doručení už od 60 minut

30 dní doprava zdarma

100% záruka spokojenosti

Doprava

Košík

12 PORCÍ
Do hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 1 hrnek polohrubé mouky
  • 1 hrnek krupice
  • ¾ hrnku krupicového cukru
  • 1 lžička mleté skořice
  • 1 ananas
  • 4 kiwi
  • 2 lžičky vanilkové pasty
  • 20 g skořicového cukru
  • 250 g másla

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • Papír na pečení

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1
    V míse smíchejte mouku, krupici, krupicový cukr a mletou skořici.
  • 2
    Nastrouhejte si celé máslo a rozdělte na dvě poloviny.
  • 3
    Kiwi a ananas si nakrájejte na kostičky a osmahněte na trochu másle.
  • 4
    Až ovoce pustí šťávu, přidejte skořicový cukr a vanilkovou pastu, zamíchejte a stáhněte z plamenu.
  • 5
    Sypkou směs si rozdělte na dvě poloviny.
  • 6
    Formu vystelte pečicím papírem a nasypte na něj první polovinu sypké směsí.
  • 7
    Na sypkou směs dejte jednu polovinu nastrouhaného másla a rozložte po celém povrchu.
  • 8
    Na směs přidejte ovocnou náplň (i se šťávou).
  • 9
    Ovoce zasypte zbytkem sypké směsí a poté přidejte druhou polovinu nastrouhaného másla.
  • 10
    Pečte 45–60 minut na 200 °C.
Tip
Velikost formy: 35 × 20 cm, Velikost hrnku: 250 ml
Vendy u trouby
Vendula Doudová je mladá autorka, která na svém instagramu @vendyutrouby sdílí svou velkou vášeň – pečení. Kromě skvělých receptů vás ale naučí i různé triky a tipy, jak se otáčet v kuchyni.

SUROVINY

JEŠTĚ POTŘEBUJETE