Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 6 ks vajec velikosti M
  • 1 zralé avokádo
  • 1 hrst medvědího česneku
  • 1 vrchovatá lžíce francouzské hořčice
  • 4 lžíce kokosového mléka
  • 2 lžíce šťávy z citrónu
  • Sůl
  • Čerstvě mletý bílý pepř
  • Rustikální bageta
  • Olivový olej
  • Microgreens

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1
    Vejce dáme vařit do vroucí vody na 10-11 minut.
  • 2
    Poté je schladíme studenou vodou, oloupeme a nakrájíme na větší kostky.
  • 3
    Avokádo oloupeme, vyjmeme pecku a také nakrájíme na kostky. Ihned zakápneme citrónovou šťávou, aby nezhnědlo.
  • 4
    Opatrně smícháme s vajíčkem.
  • 5
    Přidáme hořčici, kokosové mléko a nasekaný medvědí česnek. Pár lístků si necháme na bagetu.
  • 6
    Společně promícháme, osolíme a opepříme dle chuti.
  • 7
    V misce smícháme olivový olej, špetku soli a zbytek nasekaného medvědího česneku.
  • 8
    Bagetu opečeme dokřupava, zakápneme ochuceným olivovým olejem a podáváme s čerstvým vaječným salátkem a klíčky hrášku.
Zuzana Nová
Zuzana je dvojnásobná máma, skvělá kuchařka a pisatelka blogu Nová kuchyně. A navíc připravuje recepty speciálně pro Rohlík, takže i pro vás. Ochutnejte něco z jejích dobrot.

SUROVINY