• Vážení zákazníci, omlouváme se, v současné době nelze zadat k Vašim zákaznickým účtům novou adresu dodání z důvodu výpadku na straně poskytovatele map. Mrzí nás to! Na nápravě usilovně pracujeme. 

Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 6 ks vajec velikosti M
  • 1 zralé avokádo
  • 1 hrst medvědího česneku
  • 1 vrchovatá lžíce francouzské hořčice
  • 4 lžíce kokosového mléka
  • 2 lžíce šťávy z citrónu
  • Rustikální bageta
  • Olivový olej
  • Microgreens
  • Čerstvě mletý bílý pepř
  • Sůl

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Vejce dáme vařit do vroucí vody na 10-11 minut.
  • 2Poté je schladíme studenou vodou, oloupeme a nakrájíme na větší kostky.
  • 3Avokádo oloupeme, vyjmeme pecku a také nakrájíme na kostky. Ihned zakápneme citrónovou šťávou, aby nezhnědlo.
  • 4Opatrně smícháme s vajíčkem.
  • 5Přidáme hořčici, kokosové mléko a nasekaný medvědí česnek. Pár lístků si necháme na bagetu.
  • 6Společně promícháme, osolíme a opepříme dle chuti.
  • 7V misce smícháme olivový olej, špetku soli a zbytek nasekaného medvědího česneku.
  • 8Bagetu opečeme dokřupava, zakápneme ochuceným olivovým olejem a podáváme s čerstvým vaječným salátkem a klíčky hrášku.
Zuzana Nová
Zuzana je dvojnásobná máma, skvělá kuchařka a pisatelka blogu Nová kuchyně. A navíc připravuje recepty speciálně pro Rohlík, takže i pro vás. Ochutnejte něco z jejích dobrot.

SUROVINY