Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 6 ks vajec velikosti M
- 1 zralé avokádo
- 1 hrst medvědího česneku
- 1 vrchovatá lžíce francouzské hořčice
- 4 lžíce kokosového mléka
- 2 lžíce šťávy z citrónu
- Rustikální bageta
- Olivový olej
- Microgreens
- Čerstvě mletý bílý pepř
- Sůl
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Vejce dáme vařit do vroucí vody na 10-11 minut.
- 2Poté je schladíme studenou vodou, oloupeme a nakrájíme na větší kostky.
- 3Avokádo oloupeme, vyjmeme pecku a také nakrájíme na kostky. Ihned zakápneme citrónovou šťávou, aby nezhnědlo.
- 4Opatrně smícháme s vajíčkem.
- 5Přidáme hořčici, kokosové mléko a nasekaný medvědí česnek. Pár lístků si necháme na bagetu.
- 6Společně promícháme, osolíme a opepříme dle chuti.
- 7V misce smícháme olivový olej, špetku soli a zbytek nasekaného medvědího česneku.
- 8Bagetu opečeme dokřupava, zakápneme ochuceným olivovým olejem a podáváme s čerstvým vaječným salátkem a klíčky hrášku.
Zuzana Nová
Zuzana je dvojnásobná máma, skvělá kuchařka a pisatelka blogu Nová kuchyně. A navíc připravuje recepty speciálně pro Rohlík, takže i pro vás. Ochutnejte něco z jejích dobrot.