Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 2 filety ze pstruha
  • Špetka soli

SUROVINY NA PÓRKOVÉ PYRÉ

  • 50 ml smetany 31%
  • 2-3 lžíce mléka
  • Olivový olej
  • 1 pórek
  • 1 šalotka
  • 20 g vyzrálého sýra
  • Muškátový oříšek
  • Pepř
  • Sůl

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Šalotku oloupeme a nakrájíme nadrobno, pórek omyjeme a nakrájíme na kolečka. Sýr nastrouháme najemno.
  • 2Na pánvi rozpálíme olej a osmažíme šalotku dosklovata, přidáme pórek a opékáme jej na mírném plameni do změknutí. Poté odstavíme z ohně. Přendáme do mixéru a přidáme smetanu a sýr. Rozmixujeme do hladké konzistence, kdy přidáváme průběžně mléko, abychom dosáhli požadované konzistence. Dochutíme solí, mletým pepřem a mletým muškátovým oříškem.
  • 3Filety ze pstruha omyjeme, osušíme a lehce osolíme. Na rozpálenou pánev položíme filety kůží dolů a opékáme 3 minuty, poté filet otočíme a pečeme ještě 1 minutu nebo déle dle výšky masa.
Tip
Jako přílohu můžeme zvolit bramborovou kaši, polentu či dušenou zeleninu.
Hana Pospíchalová
Hanka z blogu www.vkuchynishankou.cz se zdravému životnímu stylu věnuje už 13 let. Pro Rohlík tvoří úžasné zdravé recepty, kterým nechybí šmrnc a lahodná chuť!

SUROVINY

SUROVINY NA PÓRKOVÉ PYRÉ