Získejte exkluzivní výhody za vaši první objednávku:

Doručení už od 60 minut

30 dní doprava zdarma

100% záruka spokojenosti

Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • cca 800 g krůtího stehenního plátku
  • 125 g mozzarelly
  • 100 g prosciutto crudo
  • 4 větší žluté mrkve
  • 2 lžíce třtinového cukru
  • 2 lžíce másla
  • Microgreens ředkvičky
  • Olivový olej
  • Grilovací koření
  • Sůl

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • Papír na pečení
  • Alobal

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1
    Troubu předehřejeme na 180 stupňů - dolní a horní ohřev. Maso očistíme a nakrájíme na 8 menších kusů. Potřeme olejem, okořeníme a osolíme. Na pánvi necháme zprudka zatáhnout. Poté každý kousek obalíme v prosciuttu, vložíme do pekáče vyloženým pečícím papírem, zakryjeme alobalem a dáme péct na 25 minut do trouby. Poté odkryjeme alobal, poklademe na plátky nakrájenou mozzarellou a odkryté pečeme ještě 10 minut.
  • 2
    Mezitím si na podélné plátky nakrájíme mrkev. Pozvolna restujeme na másle cca 10 minut, až bude mrkev na skus. Posypeme cukrem a necháme zkaramelizovat.
  • 3
    Upečené maso podáváme s mrkví, posypané microgreens ředkvičky.
Zuzana Nová
Zuzana je dvojnásobná máma, skvělá kuchařka a pisatelka blogu Nová kuchyně. A navíc připravuje recepty speciálně pro Rohlík, takže i pro vás. Ochutnejte něco z jejích dobrot.

SUROVINY

JEŠTĚ POTŘEBUJETE