• Na Svátek práce fungujeme stejně jako každý jiný den. Užijte si volno a nákupy nechte na nás! Bez front až ke dveřím.
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
4 PORCE

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY NA SALÁT

  • 240 g cizrny z plechovky
  • 1 střední červená nebo žlutá cibule
  • 1 malá okurka
  • 2 větší rajčata
  • 50 g zelených oliv bez pecky
  • 100 g balkánského sýra

SUROVINY NA DRESINK

  • 2 lžíce citronové šťávy
  • ½ lžičky sušeného oregana
  • 3 lžíce olivového oleje
  • ½ lžičky dijonské hořčice (nebo 1 lžička plnotučné)
  • Sůl
  • Pepř
  • 1 lžička vody

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Nejprve si připravte ingredience na salát: Cizrnu z plechovky sceďte a propláchněte, cibuli oloupejte a nakrájejte na tenké plátky a okurku a rajčata nakrájejte na malé kostičky o velikosti cca 0,5 cm × 0,5 cm.
  • 2Poté si vezměte mísu, dejte do ní propláchnutou cizrnu, nakrájenou cibuli, okurku i rajčata, přidejte celé olivy a na konec do misky rozdrobte balkánský sýr.
  • 3Nyní si připravte dresink: Vezměte si menší zavařovací sklenici, smíchejte v ní olivový olej, sušené oregano, citronovou šťávu, 1 lžičku vody, dijonskou hořčici, sůl a pepř, sklenici uzavřete víčkem a protřepejte.
  • 4Připravený dresink nalijte do misky k ostatním ingrediencím, poté celý obsah mísy promíchejte a hotový salát podávejte.
Tip
Salát můžete před podáváním ozdobit čerstvě namletým pepřem.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Marie Bartošová

SUROVINY NA SALÁT

SUROVINY NA DRESINK