Získejte exkluzivní výhody za vaši první objednávku:

Doručení už od 60 minut

30 dní doprava zdarma

100% záruka spokojenosti

Doprava

Košík

4 PORCE
Do hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 2 rajčata
  • 1/2 červené kapie (zbavené semínek, nakrájené nadrobno)
  • 1/2 červené cibule (nakrájené nadrobno)
  • 2 lžíce extra panenského olivového oleje
  • 1 lžíce červeného vinného octa
  • 4 klobásy chorizo
  • 4 bagety

Chimichurri omáčka

  • Petrželka (nasekaná)
  • 2 stroužky česneku (prolisované)
  • 1 lžička sušeného oregana
  • 1/2 lžičky chilli vloček
  • 2 lžíce extra panenského olivového oleje
  • 2 lžíce červeného vinného octa

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1
    Malým ostrým nožem nakrájejte rajčata na čtvrtky. Pomocí lžičky odstraňte semínka. Dužinu nakrájejte nadrobno a dejte do větší mísy.
  • 2
    Do mísy s rajčaty přidejte kapii, cibuli, olej a ocet a dobře okořeňte a poté promíchejte.
  • 3
    Na omáčku chimichurri dejte všechny ingredience do mísy a míchejte, dokud se dobře nespojí. Nechte 1 hodinu odležet.
  • 4
    Mezitím předehřejte grilovací pánev nebo grilovací desku na střední teplotu. Vařte chorizo za častého otáčení po dobu cca 10 minut.
  • 5
    Bagety podélně rozřízněte, dokud nebudou téměř proříznuté. Otevřete a grilujte řeznou stranou dolů 2 minuty. Chorizo rozdělte na bagety, navrch dejte chimichurri a rajčatovou směs.
Rohlík vaří

SUROVINY

Chimichurri omáčka