Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY NA ČEVABČIČI

  • 600 g mletého hovězího masa
  • 1 menší cibule
  • 2 čajové lžičky mleté sladké papriky
  • 1 čajová lžička soli
  • 1 čajová lžička čubrici
  • 1 čajová lžička drhnuté majoránky
  • Mletý pepř

SUROVINY NA PEČENÉ BRAMBORY

  • 500 - 600 g brambor Granaille
  • 1 lžíce oleje
  • 1 lžička soli

SUROVINY K PODÁVÁNÍ

  • 1 balení mikrogreens
  • 1 balení salátu Coleslaw

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1
    Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Česnek zbavíme slupky a prolisujeme. Do mísy vložíme mleté maso, cibuli, česnek a zbývající koření. Rukou nebo v robotu řádně promícháme, aby se chutě spojily. Dáme do lednice na 30 minut odpočinout.
  • 2
    Následně ze směsi masa vytvoříme válečky o hmotnosti cca 70-80 g. Vytvoříme tak 9 válečků.
  • 3
    Pánev s nepřilnavým povrchem rozpálíme a válečky opékáme na středním plameni ze všech stran. Válečky budou propečené přibližně za 8 minut, záleží však na tloušťce válečků.
  • 4
    Čevabčiči můžeme podávat klasicky s vařenými brambory, cibulí a hořčicí nebo s pečenými bramborami ve slupce, mikrogreens a salátem Coleslaw.

POSTUP NA OPEČENÉ BRAMBORY

  • 1
    Omyté brambory ve slupce zakápnuté olejem a osolené pečeme v uzavřené nádobě na 200 °C po dobu 45 minut. Doba pečení se může lišit v závislosti na velikosti brambor. Propečení vyzkoušíme propíchnutím jedné z brambor. Jakmile jde nůž či vidlička lehce zapíchnout, brambory jsou propečené.
Hana Pospíchalová
Hanka z blogu www.vkuchynishankou.cz se zdravému životnímu stylu věnuje už 13 let. Pro Rohlík tvoří úžasné zdravé recepty, kterým nechybí šmrnc a lahodná chuť!

SUROVINY NA ČEVABČIČI

SUROVINY NA PEČENÉ BRAMBORY

SUROVINY K PODÁVÁNÍ