• Náš vánoční katalog je už i online!🎄
    Ho, ho, ho! Vánoční katalog teď najdete i v aplikaci a na našich stránkách!
    Zobrazit více
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

12 PorcíDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

Ingredience

  • 30 g másla
  • 30 g jemně strouhaného kokosu
  • 400 g mouky polohrubé
  • 12 g kypřicího prášku do pečiva
  • 37 g vanilkového pudinku v prášku
  • 100 g cukru krystal
  • 1 vejce
  • 220 ml polotučného mléka
  • 70 ml slunečnicového oleje
  • 300 g čerstvých vypeckovaných třešní

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

Postup

  • 1Rozpusťte si máslo ⁠–⁠ můžete ho vložit do misky a zahřívat 30⁠–⁠60 sekund v mikrovlnce při 750 W anebo ho rozpustit na plotýnce v rendlíku (postačí 2⁠–⁠3 minuty na mírném plameni).
  • 2Troubu dejte předehřívat na 180⁠–⁠185 °C, připravte si pekáč o velikosti 27 cm × 35 cm, vymažte ho rozpuštěným máslem a vysypte strouhaným kokosem.
  • 3Vezměte si větší mísu, nasypte do ní polohrubou mouku, prášek do pečiva, vanilkový pudink a cukr a vše promíchejte. Do vzniklé směsi přidejte vejce, mléko a slunečnicový olej a vypracujte řidší těsto.
  • 4Hotové těsto nalijte do připraveného pekáče a rovnoměrně ho rozprostřete po dně. Následně těsto rovnoměrně posypte třešněmi, které do těsta lehce zamáčkněte.
  • 5Pekáč s těstem vložte do předehřáté trouby a pečte 35⁠–⁠40 minut při 180⁠–⁠185 °C, dokud těsto na povrchu nezezlátne.
  • 6Pekáč vyjměte z trouby a bublaninu nechte v pekáči alespoň 45 minut chladnout.
  • 7Po vychladnutí bublaninu nakrájejte na 12 porcí a podávejte.
30 minut v kuchyni
Chcete si pochutnat, ale pro to, abyste stáli půl dne u plotny, jste se nenarodili? Tak to jste na správné adrese! Vařte rychle, chutně a dostupně. Autorka fotografie je Marie Bartošová.

Ingredience