Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

Ingredience

  • Krémová polévka z bílých fazolí
  • 300 ml kuřecího vývaru
  • 4 stroužky česneku
  • 20 ml slunečnicového oleje
  • 1 lžička sušeného rozmarýnu

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

Postup

  • 1
    Nachystejte si mixér, dejte do něj fazole z 1 plechovky včetně nálevu, přilijte kuřecí vývar a rozmixujte.
  • 2
    Česnek oloupejte a nakrájejte najemno. Fazole z druhé plechovky sceďte.
  • 3
    Připravte si hrnec a na středním plameni v něm rozpalte slunečnicový olej. Poté do hrnce vložte nakrájený česnek a opékejte ho 2⁠–⁠3 minuty na středním plameni.
  • 4
    Do hrnce k česneku přidejte rozmixované fazole s vývarem, sušený rozmarýn, scezené fazole, sůl a pepř a obsah hrnce přiveďte na silném plameni k varu. Poté plamen snižte na střední stupeň, hrnec přiklopte pokličkou a polévku vařte 10⁠–⁠11 minut.
  • 5
    Vypněte ohřev a hotovou polévku ihned podávejte.
30 minut v kuchyni
Chcete si pochutnat, ale pro to, abyste stáli půl dne u plotny, jste se nenarodili? Tak to jste na správné adrese! Vařte rychle, chutně a dostupně. Autorka fotografie je Marie Bartošová.

Ingredience