Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
Ingredience
- Krémová polévka z bílých fazolí
- 300 ml kuřecího vývaru
- 4 stroužky česneku
- 20 ml slunečnicového oleje
- 1 lžička sušeného rozmarýnu
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
Postup
- 1Nachystejte si mixér, dejte do něj fazole z 1 plechovky včetně nálevu, přilijte kuřecí vývar a rozmixujte.
- 2Česnek oloupejte a nakrájejte najemno. Fazole z druhé plechovky sceďte.
- 3Připravte si hrnec a na středním plameni v něm rozpalte slunečnicový olej. Poté do hrnce vložte nakrájený česnek a opékejte ho 2–3 minuty na středním plameni.
- 4Do hrnce k česneku přidejte rozmixované fazole s vývarem, sušený rozmarýn, scezené fazole, sůl a pepř a obsah hrnce přiveďte na silném plameni k varu. Poté plamen snižte na střední stupeň, hrnec přiklopte pokličkou a polévku vařte 10–11 minut.
- 5Vypněte ohřev a hotovou polévku ihned podávejte.

30 minut v kuchyni
Chcete si pochutnat, ale pro to, abyste stáli půl dne u plotny, jste se nenarodili? Tak to jste na správné adrese! Vařte rychle, chutně a dostupně. Autorka fotografie je Marie Bartošová.