Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
Ingredience
- 2 menší žluté cibule
- 4 stroužky česneku
- 1 hrst čerstvé bazalky
- 2 lžíce slunečnicového oleje
- 30 g másla
- 500 g bramborových gnocchi
- 220 g loupaných krájených rajčat z plechovky
- 150 ml zeleninového vývaru
- 250 g mozzarelly
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
Postup
- 1Cibuli a česnek oloupejte a nakrájejte je najemno. Bazalku natrhejte nahrubo.
- 2Vezměte si pánev a na středním plameni v ní rozpalte slunečnicový olej a máslo. Poté do pánve vložte gnocchi a za stálého míchání je opékejte 7–8 minut na středním plameni.
- 3Do pánve přidejte nakrájenou cibuli a nakrájený česnek a vše společně opékejte 3–4 minuty na středním plameni.
- 4Do pánve přidejte krájená rajčata z plechovky, zeleninový vývar, sůl a pepř a vše vařte na středním plameni 7–8 minut, dokud směs nezhoustne.
- 5Vypněte ohřev a do pánve přidejte natrhanou bazalku.
- 6Směs z pánve rozdělte na 4 porce, navrch každé natrhejte mozzarellu a podávejte.

30 minut v kuchyni
Chcete si pochutnat, ale pro to, abyste stáli půl dne u plotny, jste se nenarodili? Tak to jste na správné adrese! Vařte rychle, chutně a dostupně. Autorka fotografie je Marie Bartošová.