Získejte exkluzivní výhody za vaši první objednávku:

Doručení už od 60 minut

30 dní doprava zdarma

100% záruka spokojenosti

Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

Ingredience

  • 2 menší žluté cibule
  • 4 stroužky česneku
  • 1 hrst čerstvé bazalky
  • 2 lžíce slunečnicového oleje
  • 30 g másla
  • 500 g bramborových gnocchi
  • 220 g loupaných krájených rajčat z plechovky
  • 150 ml zeleninového vývaru
  • 250 g mozzarelly

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

Postup

  • 1
    Cibuli a česnek oloupejte a nakrájejte je najemno. Bazalku natrhejte nahrubo.
  • 2
    Vezměte si pánev a na středním plameni v ní rozpalte slunečnicový olej a máslo. Poté do pánve vložte gnocchi a za stálého míchání je opékejte 7⁠–⁠8 minut na středním plameni.
  • 3
    Do pánve přidejte nakrájenou cibuli a nakrájený česnek a vše společně opékejte 3⁠–⁠4 minuty na středním plameni.
  • 4
    Do pánve přidejte krájená rajčata z plechovky, zeleninový vývar, sůl a pepř a vše vařte na středním plameni 7⁠–⁠8 minut, dokud směs nezhoustne.
  • 5
    Vypněte ohřev a do pánve přidejte natrhanou bazalku.
  • 6
    Směs z pánve rozdělte na 4 porce, navrch každé natrhejte mozzarellu a podávejte.
30 minut v kuchyni
Chcete si pochutnat, ale pro to, abyste stáli půl dne u plotny, jste se nenarodili? Tak to jste na správné adrese! Vařte rychle, chutně a dostupně. Autorka fotografie je Marie Bartošová.

Ingredience