• Milí zákazníci, mrzí nás to. Aktuálně je náš WhatsApp nedostupný a nápravu intenzivně řešíme. Obrátit se na nás můžete standardně na všech ostatních komunikačních platformách.
     
    Zobrazit více
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • Dva filety lososa
  • 4 lžíce sójové omáčky
  • 4 lžíce praženého sezamového oleje
  • 2 lžíce limetkové šťávy
  • 1 lžíce nasekané jarní cibulky
  • 1 čajová lžička nasekaného zázvoru
  • 2 stroužky najemno nasekaného česneku
  • 1/2 chilli
  • Jasmínová rýže
  • Sezam na zdobení

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1V misce smíchejte sójovou omáčku, sezamový olej, limetkovou šťávu, nasekanou jarní cibulku, zázvor, česnek a chilli.
  • 2Promíchejte a filety lososa marinujte omáčkou, kterou jste si připravili. Nechte 30 minut odležet.
  • 3Předehřejte si troubu na 180 °C, dejte lososa do trouby na 15 - 18 minut.
  • 4Uvařte jasmínovou rýži dle návodu a servírujte s upečeným lososem a na závěr posypte sezamem.
Marcela Vuong
Vietnamské speciality z kuchyně Marcely Vuong vás přenesou až do samotného srdce Asie. Marcela provozuje oblíbenou školu vaření a naučí vás, jak na ty nejlepší vietnamské recepty.

SUROVINY