Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
4 PORCENovinka

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 12 ks spodních kuřecích stehen
  • 5 lžic jemného kečupu
  • 4 lžíce slunečnicového oleje
  • 2 lžíce javorového sirupu
  • 2 lžíce červené mleté papriky
  • 800 g brambor
  • 4 snítky rozmarýnu
  • Olivový olej
  • Sůl
  • Čerstvě mletý bílý pepř

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Kuřecí stehna opereme, osušíme, osolíme a opepříme. Smícháme kečup, javorový sirup, 2 lžíce slunečnicového oleje, mletou papriku, osolíme a opepříme. Marinádu vmasírujeme do masa a necháme v lednici alespoň jednu hodinu, nejlépe necháme marinovat přes noc.
  • 2Troubu předehřejeme na 170 stupňů – funkce gril. Maso vložíme do pekáčku a přidáme 2 lžíce oleje. Pečeme po dobu 45 minut, v průběhu stehna otočíme. Poté zvýšíme troubu na 200 stupňů a vypečeme kůži dokřupava.
  • 3Po dobu 30 – 35 minut společně v troubě pečeme brambory, které nakrájíme na hranolky, osolíme, opepříme, zakápneme olivovým olejem a přidáme snítky rozmarýnu.
Zuzana Nová
Zuzana je dvojnásobná máma, skvělá kuchařka a pisatelka blogu Nová kuchyně. A navíc připravuje recepty speciálně pro Rohlík, takže i pro vás. Ochutnejte něco z jejích dobrot.

SUROVINY