Získejte exkluzivní výhody za vaši první objednávku:

Doručení už od 60 minut

30 dní doprava zdarma

100% záruka spokojenosti

Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 200 g rajčat
  • 50 g drcených rajčat v plechovce
  • 50 g červené cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 50 ml olivového oleje
  • 1 svazek bazalky
  • 20 g parmazánu
  • 1 g chilli papričky (na špičku nože)
  • 1 krajíc ciabatty
  • Špetka soli
  • Pepř mletý na špičku nože
  • 50 g mascarpone
  • 10 g cukru
  • 70 g cherry rajčat

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1
    Rajčata rozpůlíme, lehce pocukrujeme dáme do pekáčku, osolíme, opepříme, pokapeme olivovým olejem a společně s cibulí, česnekem a chilli pečeme při 160° C do zlatova. přibližně hodinu. Pokud by se nám šťáva vypekla, podlijeme vodou nebo vývarem.
  • 2
    Upečenou zlatavou směs přendáme do mixéru a rozmixujeme na jemný krém.
  • 3
    Malá rajčátka pokapeme olivovým olejem a zprudka opečeme na rozpálené pánvi do zlatova.
  • 4
    Rozmixovanou polévku přendáme do talíře, přidáme opečená rajčátka, čerstvou bazalku mascarpone, parmezán a na másle opečený plátek ciabaty.
Rohlík vaří

SUROVINY