Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 200 g lososa
- Šťáva z červené řepy
- 200 g malých brambory
- Smetana na vaření
- 15 g másla
- 5 g dijonské hořčice
- 5 g hrubozrnné hořčice
- 3 g cukru
- 13 g kopru
- 10 ml olivového oleje
- Šťáva z 1 pomeranče
- 10 ml vodky
- Pepř
- Mořská sůl
JEŠTĚ POTŘEBUJETE
- Potravinářská fólie
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Lososa osolíme hrubou mořskou solí, pocukrujeme, zakápneme citrónovou a pomerančovou šťávou a šťávou z červené řepy. Posypeme nasekaným koprem, zastříkneme vodkou a necháme 2 dny pod folií v chladničce marinovat.
- 2Brambory potřeme olivovým olejem, osolíme, opepříme a necháme v troubě 20 minut upéct.
- 3V pánvi rozehřejeme máslo, přidáme dijonskou a hrubozrnnou hořčici, smetanu a krátce svaříme do krému. Vložíme upečené brambory, kopr a lehce prohřejeme.
- 4Přendáme do talíře a doplníme jemně nakrájeným lososem
