Přeskočit navigaci

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • Kuchařský box – Curry Madras
  • 300 g rýže
  • 300 g kuřecích prsních řízků nakrájených na kostičky
  • Olivový olej

POSTUP

  • 1
    Omyjte zeleninu. Květák nakrájejte na malé růžičky. Rajčata a papriku nakrájejte na hrubé kousky a cibuli na jemno. Červenou papriku rozkrojte na polovinu, odstraňte semínka a nakrájejte na malé kousky. Limetku vymačkejte a šťávu si odložte.
  • 2
    Rýži uvařte podle pokynů na obalu.
  • 3
    Na velké pánvi rozehřejte 2 lžíce olivového oleje a opečte na něm kuřecí maso ze všech stran do zlatova, přidejte cibuli a duste 2 minuty na středním ohni. Přidejte zbytek zeleniny, podle chuti přidejte červenou feferonku podle chuti a zeleninu promíchejte. Vařte 4 minuty při vysoké teplotě.
  • 4
    K zelenině přidejte Curry Madras pastu a duste 2 minuty na středním ohni. Poté přidejte kokosové mléko. Vše přiveďte k varu a přikryté pokličkou duste 10 minut, dokud není uvařeno.
  • 5
    Dochuťte limetkovou šťávou a curry podávejte s rýží.
Rohlík vaří

SUROVINY