Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 240 ml jablečného džusu
- 1/2 lžičky mleté skořice (nebo 1 celá skořicová tyčinka)
- 1 hřebíček
- 1 badyán
- 1 plátek jablka na ozdobu
- 1 lžička medu (dle chuti)
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Nalijte jablečný džus do malého hrnce a zahřívejte na střední teplotu.
- 2Přidejte skořici, badyán a hřebíček.
- 3Zahřívejte nápoj asi 5–7 minut, aby se prohřál a chutě koření se uvolnily. Dejte pozor, aby džus nezačal vřít.
- 4Podle chuti přidejte med, pokud máte rádi sladší nápoje.
- 5Sceďte hřebíček, badyán a skořicovou tyčinku, pokud jste je použili, a nalijte cider do hrníčku.
- 6Ozdobte plátkem jablka a podávejte.
