Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 200 g celozrnné špaldové mouky hladké
- 3 lžíce holandského kakaa
- 200 ml nízkotučného mléka
- 2 vejce velikosti M
- 60 g medu v tekutém stavu
- 2 lžičky kypřicího prášku do pečiva
- 80 g nahrubo nasekané hořké čokolády (min. 70 % kakaa)
- Sůl
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Nejprve předehřejte troubu na 180 °C a chlebovou formu (13 cm × 23 cm) vyložte pečicím papírem.
- 2Do středně velké mísy dejte všechny ingredience kromě čokolády a metličkou vypracujte hladké těsto. Následně přimíchejte čokoládu a vzniklé těsto nalijte do připravené formy. Pečte 45–50 minut na 180–190 °C.
- 3Po upečení ponechte chléb cca 20 minut ve formě, poté jej vyjměte a nechte ještě asi 30 minut vychladnout. Nakonec jej rozdělte na 9 plátků a podávejte.

Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek.
Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené.
Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na
rychlé a zdravé vaření.
Autorka fotografie je Marie Bartošová