Získejte exkluzivní výhody za vaši první objednávku:

Doručení už od 60 minut

30 dní doprava zdarma

100% záruka spokojenosti

Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 250 g uvařené jasmínové rýže
  • 3 vejce velikosti M
  • 60 g celozrnné špaldové mouky hladké
  • 40 g čerstvého polníčku
  • ½ lžičky chilli vloček
  • Citronová šťáva z ½ menšího citronu
  • Sůl
  • Pepř

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1
    Nejprve si rozpalte vaflovač.
  • 2
    Rýži, 3 vejce a mouku dejte do vyšší nádoby a pomocí tyčového mixéru rozmixujte dohladka. Těsto nalijte do vaflovače a pečte cca 5 minut. Vyjdou z něj 4 vafle (o velikosti 7 cm × 7 cm).
  • 3
    Mezitím ve větší míse rukou „promasírujte“ polníček se solí, pepřem, chilli a citronovou šťávou. Dejte stranou a na menší pánvi nasucho připravte volské oko (3–4 minuty na mírném až středním plameni).
  • 4
    Hotové vafle podávejte s vejcem a polníčkem.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Marie Bartošová

SUROVINY