Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY NA HOT DOG
- 4 hot dog žemle
- 4 kvalitní párky (masové nebo veganské)
- 1 jalapeňo
- 3 stonky jarní cibulky
- Čerstvý koriandr
- Smažená cibulka
- 100 g paštiky
SUROVINY NA OMÁČKU
- 200 g majonézy (domácí nebo kupované)
- 4 lžíce srirachy
SUROVINY NA SALÁT
- 2 lžíce octa
- 2 lžíce třtinového cukru
- 1 lžička soli
- 1 lžíce rybí omáčky (Vegan vynechá)
- 3 mrkve
- 1 ½ okurky
- 5 ředkviček
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Smíchej majonézu se srirachou a dej stranou.
- 2Nakrájej zeleninu na tenké julienne plátky – mrkev, okurku (odstraň měkký střed) a ředkvičky – dole máte skvělý tip. V misce zeleninu promíchej se solí, octem, cukrem a kapkou rybí omáčky (tu u vegan verze vynech). Nech chvíli odležet, aby se chutě propojily.
- 3Rozpal gril a opeč na něm hot dog bunsky, zároveň griluj párky, dokud nejsou hezky opečené.
- 4Každou bunsku potři paštikou (vegani vynechají) a připravenou majonézou. Na jednu stranu vlož grilovaný párek, na druhou stranu přidej zeleninový salát. Posyp to nasekanou jalapeňo papričkou, čerstvým koriandrem, jarní cibulkou, arašídy, smaženou cibulkou a nakonec to znovu pokapej majonézou.

Adam Rundus
Adam Rundus je food influencer a autor kuchařky SMASH-BA pro studenty a cestovatele. Ve svých receptech kombinuje kreativitu, jednoduchost a maximální využití surovin.