Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 250 g filetů čerstvé bílé ryby (okouník mořský, halibut, treska)
- 4 limety
- 1 citron
- 1 rajče
- 1 okurka
- 1 avokádo
- ½ malé červené cibule
- 1 paprička chilli jalapeňo
- ½ svazku koriandru
- 1 lžička soli
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Maso osušíme, stáhneme kůži a nakrájíme na kostky.
- 2Limetky a citron odšťavníme a šťávou zalijeme kostky ryby. Přikryjeme potravinovou folií a necháme 30 minut odležet v lednici.
- 3Mezi tím rajče a okurku nakrájíme na kostičky. Avokádo rozpůlíme, vyloupneme pecku a zbavíme ho slupky. Poté nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme nadrobno. Chilli rozpůlíme, zbavíme semínek a nakrájíme také nadrobno. Koriandr nasekáme.
- 4Zeleninu smícháme, osolíme a přidáme k rybě. Šťávu ponecháme, vše promícháme a podáváme.
Tip
K podávání využijte tortilla chips

Hana Pospíchalová
Hanka z blogu www.vkuchynishankou.cz se zdravému životnímu stylu věnuje už 13 let. Pro Rohlík tvoří úžasné zdravé recepty, kterým nechybí šmrnc a lahodná chuť!