Doprava

Košík

2 PORCE
Novinka

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 250 g filetů čerstvé bílé ryby (okouník mořský, halibut, treska)
  • 4 limety
  • 1 citron
  • 1 rajče
  • 1 okurka
  • 1 avokádo
  • ½ malé červené cibule
  • 1 paprička chilli jalapeňo
  • ½ svazku koriandru
  • 1 lžička soli

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1
    Maso osušíme, stáhneme kůži a nakrájíme na kostky.
  • 2
    Limetky a citron odšťavníme a šťávou zalijeme kostky ryby. Přikryjeme potravinovou folií a necháme 30 minut odležet v lednici.
  • 3
    Mezi tím rajče a okurku nakrájíme na kostičky. Avokádo rozpůlíme, vyloupneme pecku a zbavíme ho slupky. Poté nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme nadrobno. Chilli rozpůlíme, zbavíme semínek a nakrájíme také nadrobno. Koriandr nasekáme.
  • 4
    Zeleninu smícháme, osolíme a přidáme k rybě. Šťávu ponecháme, vše promícháme a podáváme.
Tip
K podávání využijte tortilla chips
Hana Pospíchalová
Hanka z blogu www.vkuchynishankou.cz se zdravému životnímu stylu věnuje už 13 let. Pro Rohlík tvoří úžasné zdravé recepty, kterým nechybí šmrnc a lahodná chuť!

SUROVINY