Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 300 g filet z tresky
  • 1 citron
  • 200 g řeckého jogurtu
  • 2 lžičky dijonské hořčice
  • 1 - 2 lžičky octu
  • 1/2 červené cibule
  • 100 g sterilovaného hrášku
  • 1 mrkev
  • Svazek čerstvého kopru
  • Sůl
  • Pepř

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1
    Tresku osušíme, osolíme a pokapeme citronem. Necháme 10 minut odpočinout a poté filety smažíme na rozpálené pánvi. Poté dáme stranou žáru a necháme vychladnout.
  • 2
    Cibuli oloupeme a nakrájíme na plátky. Mrkev očistíme a nastrouháme na hrubém struhadle. Kopr zbavíme tvrdých stonků a nakrájíme nadrobno.
  • 3
    Do mísy vložíme jogurt, hořčici, cibuli, mrkev, hrášek, kopr, zbytek šťávy z citronu, sůl a pepř. Promícháme. Filety natrháme vidličkou nebo nakrájíme na menší kousky. Přidáme do salátu, dochutíme octem a zamícháme.
Hana Pospíchalová
Hanka z blogu www.vkuchynishankou.cz se zdravému životnímu stylu věnuje už 13 let. Pro Rohlík tvoří úžasné zdravé recepty, kterým nechybí šmrnc a lahodná chuť!

SUROVINY