Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 300 g filet z tresky
- 1 citron
- 200 g řeckého jogurtu
- 2 lžičky dijonské hořčice
- 1 - 2 lžičky octu
- 1/2 červené cibule
- 100 g sterilovaného hrášku
- 1 mrkev
- Svazek čerstvého kopru
- Sůl
- Pepř
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Tresku osušíme, osolíme a pokapeme citronem. Necháme 10 minut odpočinout a poté filety smažíme na rozpálené pánvi. Poté dáme stranou žáru a necháme vychladnout.
- 2Cibuli oloupeme a nakrájíme na plátky. Mrkev očistíme a nastrouháme na hrubém struhadle. Kopr zbavíme tvrdých stonků a nakrájíme nadrobno.
- 3Do mísy vložíme jogurt, hořčici, cibuli, mrkev, hrášek, kopr, zbytek šťávy z citronu, sůl a pepř. Promícháme. Filety natrháme vidličkou nebo nakrájíme na menší kousky. Přidáme do salátu, dochutíme octem a zamícháme.

Hana Pospíchalová
Hanka z blogu www.vkuchynishankou.cz se zdravému životnímu stylu věnuje už 13 let. Pro Rohlík tvoří úžasné zdravé recepty, kterým nechybí šmrnc a lahodná chuť!