Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 1 mala hlávka červeného špičatého zelí cca 600 - 700 g
- 1 jablko
- 40 g křenu
- 2 lžíce bílého vinného octa
- 1 lžíce olivového oleje
- 1 lžička soli
- Špetka mletého pepře
- Hrst vlašských ořechů
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Zelí nakrouháme nebo nakrájíme najemno. Jablko oloupeme a nakrájíme na drobné hranolky. Křen oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle.
- 2Vše vložíme do mísy a dochutíme vinným octem, olivovým olejem, soli a čerstvě mletým pepřem. Přidáme nasekané ořechy. Promícháme a necháme 15 minut odležet v lednici.

Hana Pospíchalová
Hanka z blogu www.vkuchynishankou.cz se zdravému životnímu stylu věnuje už 13 let. Pro Rohlík tvoří úžasné zdravé recepty, kterým nechybí šmrnc a lahodná chuť!