Doprava vždy zdarma

10% sleva na naše značky a BIO produkty

4× měsíčně malé nákupy od 1 Kč

Doprava

Košík

2 PORCE
Novinka

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY NA KVĚTÁK

  • ½ hlávky květáku
  • 100 g hladké mouky
  • 40 g másla
  • 40 g srirachi
  • Lžička sladké papriky
  • Lžička sušeného česneku
  • Lžička krupicového cukru
  • Sůl
  • Pepř
  • 120 g vody

SUROVINY NA DIP

  • 120 g bílého jogurtu
  • Stroužek česneku
  • Lžička citronové šťávy
  • Hrst hladkolisté petrželky
  • Sůl

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1
    Předehřejte troubu na 235 °C a připravte si plech vyložený pečicím papírem. Květák rozdělte na jednotlivé růžičky a dejte prozatím stranou. Mouku smíchejte se sladkou paprikou, sušeným česnekem a solí, přilijte vodu a vše promíchejte do hustého těsta. Přidejte růžičky květáku a promíchejte, aby byl veškerý květák dokonale obalený těstem.
  • 2
    Rozprostřete s dodatečnými rozestupy na plech a dejte péct do předehřáté trouby na 25 minut, v polovině růžičky obraťte, aby byl květák opečený do křupava z obou stran. Mezitím připravte buffalo omáčku. Máslo rozpusťte společně s cukrem, následně přidejte sriracha omáčku a rozmíchejte.
  • 3
    Upečený květák rovnoměrně potřete z obou stran připravenou buffalo omáčkou a dejte péct na dalších 10 minut, dávejte pozor, ať se nepřipálí.
  • 4
    Nakonec připravte jogurtový dip. Jogurt smíchejte s prolisovaným česnekem, přidejte citronovou šťávu, najemno nakrájenou petrželku a sůl.
Rohlík vaří

SUROVINY NA KVĚTÁK

SUROVINY NA DIP